Arbetspass

Från och med 2016 så införs ett obligatoriskt arbetspass istället för som tidigare två obligatoriska städdagar.
Alla medlemmar som använder sällskapets tjänster på varv eller i hamn är skyldig att göra ett arbetspass under säsongen.

Detta omfattar innehavare av:
– Varvsplats
– Hamnplats
– Jolleplats
– Kajak-/Kanotplats
– Trailerplats
– Vattescooterplats
– Sjösättningsplats

Reglerna gäller även om du säljer båten under säsongen.

Det finns många arbetsuppgifter som behöver göras för att sköta ett båtsällskap. Om alla hjälps åt så blir det inte så krävande för några få och dessutom så ökar samhörigheten i sällskapet.

  • Ett arbetspass beräknas ta ca 4 timmar.
  • Då alla inte kan göra alla uppgifter har vi försökt dela upp arbetsuppgifterna så att alla kan välja något man klarar av. Du anmäler dig genom att välja något av nedanstående pass.
  • Arbetsledare kan vara HSS funktionärer eller medlemmar. Om inte annat angivits är arbetsledaren den person i gruppen vars efternamn kommer först i alfabetsordning.
  • Vi har verktyg till de vanligaste arbetspassen i den nya containern, men verktyg kan behöva tas med och behöver inköp göras så spara och lämna kvittot till kassören Annica Engvall. Stäm av större inköp i förväg med Richard Möller.
  • Rapport efter varje pass lämnas med enkelt mail till  arbetsledning@hasselbysjosallskap.se
  • De som inte ställer upp på något arbetspass under året får en straffavgift på 1000 kr.

Tänk på att börja med att fylla de tidiga arbetspassen. Väntar du för länge finns det risk att alla arbetspass är uppbokade.

Lycka till och tänk på säkerheten vid arbetspassen så att ingen skadas!

Vi har efter beslut gått över till BAS, Svenska Båtunionens Administrativa System för bokning av arbetspass och nattvaktspass.

Samtliga medlemmar ska ha fått kontouppgifter där man även kommer åt den personliga information som finns registrerad och även kontrollera och vid behov ändra dessa så att de är korrekta.

Logga in på BAS här: https://bas.batunionen.se/

Om du upplever andra problem så ber vi dig först titta på Vanliga frågor och Svar som finns till höger i menyn när du loggat in. Där finns också en introduktion för tjänsten.

Om du inte hittar svar så maila oss på nattvakt@hasselbysjosallskap.se respektive  arbetspass@hasselbysjosallskap.se så försöker vi hjälpa dig så snart det går.

@ 2017 Hässelby Sjösällskap

X
X